Ontdek succesvolle handelsstrategieën van andere beleggers bij eToro

Beleggen bij eToro: sociaal handelen
Beleggen bij eToro: sociaal handelen
17 april 2022 18 april 2022 3 minuten 1 reactie

Wat is eToro?

eToro is een van de meest bekende brokers waar je terecht kunt voor investeringen. Het is een sociaal handelsplatform waar je kunt handelen in tal van effecten: van aandelen en valuta's tot CFD's en ETF's. Het platform heeft inmiddels wereldwijd meer dan 15 miljoen gebruikers en kan dan ook worden gezien als een grote en populaire broker. Het handelen gebeurt volledig online: via de app of de website is het mogelijk om je beleggingen te beheren en transacties uit te voeren. Zo is het mogelijk om vanaf je smartphone snel aanpassingen te doen.

Beleggen bij eToro

Wanneer je wilt beleggen bij eToro is het goed om te weten wat de mogelijkheden zijn. Een belangrijk voordeel van deze broker is dat je een gratis account kunt aanmaken. Ook kun je gratis handelen in aandelen en ETF's. Je kunt beleggen vanaf $ 50 en dit bedrag geldt dan ook als minimale inleg. Het is bij eToro mogelijk om eerst een demo account te maken waarmee je kennis maakt met het platform en beleggen. Dit maakt eToro een goede keuze voor beginnende beleggers. Verder is eToro compatibel met iDEAL en is het daardoor gemakkelijk om betalingen en transacties te doen.

Je kunt bij eToro onder ander beleggen in aandelen, maar ook in grondstoffen, valuta's, cryptovaluta, ETF's, CFD's en meer. Gebruikers zien eToro als een innovatief en gebruiksvriendelijk platform dat zowel voor beginners als professionals goed te gebruiken is. Dankzij de 0% commissie op handelen in aandelen is het een aantrekkelijke broker om te gebruiken voor het kopen van aandelen.

Dit is waarom beleggen bij eToro slim is

Beleggen bij eToro is aantrekkelijk om verschillende redenen. Een belangrijk voordeel van de broker is dat het een modern en innovatief platform is met een gebruiksvriendelijke interface. Je kunt een gratis demo-account openen met $ 100.000 oefengeld, om gewend te raken aan beleggen, zodat je uiteindelijk met wat ervaring aan het echte werk kunt beginnen. Maar wat zijn andere redenen om voor eToro te kiezen?

Copy trading

Copy trading is een van de grootste voordelen waar je bij eToro mee te maken krijgt. Dit is een vorm van beheer waarbij het grootste doel is om andere handelaren te vinden met een aantrekkelijk trackrecord die je wilt gaan volgen. Met copy trading is het mogelijk om de handelsstrategie van een andere trader te kopiëren. Dit zorgt voor zekerheid, omdat je op deze manier niet direct je kapitaal riskeert. Copy trading scheelt je daarnaast ook veel tijd: je hoeft zelf geen onderzoek te doen naar verschillende markten om zo de beste keuzes te maken.

Copy trading werkt vrij eenvoudig: een deel van jouw belegportefeuille wordt verbonden met een door jou gekozen portefeuille van een andere handelaar. De geopende transacties van een handelaar worden naar jouw account gekopieerd. Je kunt daarna een bedrag kiezen om te investeren. Je kiest hiermee voor sociaal handelen: je deelt ideeën met elkaar, maar ook is het mogelijk om nieuwe strategieën te ontwikkelen.

Hoe kun je starten met beleggen bij eToro?

Starten met beleggen bij eToro begint met het aanmaken van een account. Daarna kun je ervoor kiezen om meteen geld op je rekening te storten, maar het is ook mogelijk om eerst gebruik te gaan maken van het demo account. Zodra je klaar bent voor het echte werk kun je meteen aan de slag. Beleggen bij eToro biedt vele mogelijkheden: ontdek ze zelf!

Bezoek eToro

Reacties (1)

  • Goed artikel over eToro! Vorig jaar in het dieptepunt van de coronacrisis heb ik mij aangemeld bij eToro. Ik twijfelde tussen DEGIRO en eToro, maar het is toch eToro geworden, vanwege de copy trading functionaliteit. Zelf heb ik weinig tot geen verstand van beleggen, dus laat ik het graag aan de experts over. Om te beginnen heb ik een paar succesvolle beleggers gekopieerd en later heb ik wat losse aandelen gekocht. Ook beleg ik sinds kort in een smart portfolio. Ik sta al mooi in de winst, omdat ik echt in het dieptepunt heb geïnvesteerd! Hopelijk heeft iemand hier wat aan.

    Mark 18 april 2022

Plaats reactie